Entri ini untuk sedapkan hati sendiri sebab stress aku tak setinggi dan sekurus Megan Fox. Eh tak..tak..Aku main-main je, aku bersyukur dengan ketinggian yang aku miliki sekarang..Betul,betul,betul.

Aku selalu berharap bangun-bangun pagi tetiba tinggi aku dah macam Megan Fox. Paling tidak pun tinggi Hanis Zalikha. Sumpah aku tak tahu barapa beza tinggi mereka berdua ni. Hahaha..Elleh, ingat Hanis Zalikha hot sangat ke? (*berbaur hasad dengki orang Melayu di situ)

Langit tak selalu cerah,malam tak selalu gelap, tu la siapa kata orang rendah tak hot. Sila kaji gambar ini. Aku mmg minat dengan mereka. Pencetus inspirasi katanya. Tapi aku tak tau la apa yg aku inspirasikan dari mereka. Hahaha..

Okey Eva Longoria says 'Hi' kat korang yang baca blog aku terutamanya yang baca entri ni..

Hot tak dia? Tu baru satu. Local pun ada juga. Tapi bukan Mila AF eh..tolong sikit.(Asal entri aku kali ni macam berunsur emo huh?).

Okey lihat eh...Jeng..jeng..jeng..


Sazzy Falak eh..Bukan Mila AF.

Sekarang kamu semua percaya bukan? Orang rendah pun hot juga. Oh ya!, lagi seorang kawan lama aku yang rendah tapi tetap hot juga. Beliau ialah................


Alolo..Comel kan kawan aku bila aku suruh dia buat peace khas untuk diletak kat blog aku..Bahahaha

Betul tak pandangan aku yang orang yang kurang ketinggian ini juga sebenarnya hot. Ok, bukan aku nak sedapkan hati sendiri. Aku cuma mahu mengubah stigma masyarakat yang memandang 'rendah' bagi golongan seperti kami ini..hahaha...(Ala..cakap la..cakap la rendah pun hot..cakap jugak!)

Tapi harus diingatkan di sini, perempuan sahaja ya!. Jika lelaki rendah tu...Ermmmmm..mmm...mmm.. Suruh Razi jawab lah!...

6 Orang Tak Kisah ::

Ervina Razali said...

waa..ad unsur2 mengutuk laki aku nie..
tp xpe..yg penting dye ttp lg tggi dr aku..
hahahha..
suria..berat bdn ku makin menurun...
mari belanje sye mkn...
hahahhaha

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

budget ko hot?hahaha.

apek said...

haha..ok aku da paham..nice..

suria said...

Ervina : mane ade aku kutuk..dia yg terasa sendiri..bahahaha..

Razi : HOT lah !

Apek : Nice?TQ2..tq for being my 1st boy follower

mizz annie said...

org rendah mmg hot.
ak sokong suria!!!
ehehe.

suhana said...

nape aku rasa cooolll je~ (suban yg bajet cool)

Post a Comment

kalau berani tulis la!